Vilken typ av service är du ute efter?

Vi kan förse dig med byggservice av många olika slag. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

services_icon1

Nybyggnationer

Vill du bygga nytt från grunden? Då hjälper vi dig mer än gärna med det. Oss kan du få hjälp av oberoende av ifall det rör sig om ett stort eller litet nybygge. Oavsett vilket kan du alltid räkna med ett utmärkt resultat när vi väl är klara.

services_icon1

Renoveringar

Behöver hela eller delar av din fastighet renoveras? Även det är i så fall något som vi kan hjälpa dig med. Det spelar ingen roll vilken eller vilka typer av rum det handlar om, till exempel kök eller badrum. När vi är färdiga med renoveringen kommer de att se ut och fungera som nya igen!

services_icon1.png

Måleri

I samband med de flesta av våra arbeten målar vi även om. Våra målare är utbildade och har mångårig erfarenhet av att måla allt från husfasader till mindre rum. Ta kontakt med oss idag för att få nymålat med kvalitetsfärger som står sig över tid!

services_icon1

Altan och staket

Vill du bygga en ny altan i trädgården? Eller funderar du på att inhägna tomten med ett snyggt staket? Då kan vi hjälpa till! Vi är specialister inom altan och staket och kan därmed säkerställa förstklassiga resultat som står sig i lång tid framöver.