PB Entreprenad i Sthlm AB

Varmt välkommen till PB Entreprenad i Sthlm AB! Vi är ett mångsidigt byggföretag som kan hjälpa dig med flera olika typer av byggtjänster. Vi kan vara delaktiga i ditt byggprojekt ända från planeringsstadiet till slutbesiktningen om du så önskar. Vi kan också hjälpa dig med en enstaka del av ditt bygge om det är vad du föredrar, till exempel med golvläggning eller renovering av fasaden på ditt hus. Vi anpassar oss alltid efter dina unika önskemål och förutsättningar!

Kontakta oss

Tveka inte en sekund på att kontakta oss på PB Entreprenad i Sthlm AB om du har frågor eller funderingar. Du kan också skicka en offertförfrågan till oss om du vill ha mer information om våra priser. Vi hoppas få höra mer från dig inom kort!


Vår adress

Vi på PB Entreprenad i Sthlm AB har vårt kontor på Tröskverksvägen 37 i Älvsjö. Självklart är du välkommen att komma och hälsa på oss om du föredrar att prata med oss face to face. Det enda du behöver göra är att meddela oss i förväg så att vi kan försäkra oss om att vi kommer att kunna ge dig den tid och hjälp du förtjänar. Vi ser fram emot att få besök av dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify