Låt vår byggfirma göra jobbet

För händiga personer finns det förstås vissa mindre byggprojekt som det går att utföra på egen hand. Är du inte en händig person? Eller rör det sig om ett större byggprojekt? Då gör du bäst i att vända dig till en byggfirma som oss. Vi har nämligen utbildningen, erfarenheten, kunskapen, tillstånden, certifieringen, maskinerna, utrustningen och allt annat som krävs för att kunna utföra arbetet på ett riktigt sätt. Genom att anlita vår byggfirma kan du helt enkelt försäkra dig om att allt kommer att gå rätt till och att slutresultatet kommer att bli utmärkt!

Vi erbjuder en miljövänlig service

Vi är inte bara skickliga på det vi gör, utan är också en byggfirma som värnar om miljön. Detta visar sig framför allt i det faktum att vi alltid använder oss av så miljövänliga produkter och material som möjligt. Vi undviker i största möjliga mån sådana med skadliga kemikalier. Vi återvinner dessutom så mycket av vårt avfall som möjligt samtidigt som vi källsorterar även i övrigt. Sist men inte minst är vi även en byggfirma som redan påbörjat övergången till el- och hybridbilar.


Vi är baserade i Älvsjö

Vår byggfirma är baserad i Älvsjö. Det betyder dock inte på några sätt eller vis att du måste bo eller vara verksam i eller ens i närheten av just Älvsjö för att kunna anlita oss. Vi erbjuder nämligen våra tjänster till kunder över hela Stockholmsregionen. Tveka därför inte på att kontakta oss om du är intresserad av våra tjänster oavsett var i Stockholmsområdet som du är baserad någonstans. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify